Free Essay

Test

In: Business and Management

Submitted By aloys123
Words 2443
Pages 10
Oprichter en Chairman of the Board, Pierre Omidyar
President en Chief Executive Officer, Meg Whitman
Chief Operating Officer, Maynard Webb
Chief Financial Officer, Rajiv Dutta
Senior Vice President voor Noord-Amerika, Jeff Jordan
Senior Vice President voor internationale zaken, William C. Cobb
Senior Vice President voor wereldwijde online betalingen, Matt Bannick
Senior Vice President voor technologie, Marty Abbott
Senior Vice President voor productontwikkeling en -architectuur, Lynn Reedy
Senior Vice President en General Counsel, Michael Jacobson

Pierre Omidyar
Oprichter en Chairman of the Board
Pierre Omidyar, thans Chairman van eBay, heeft een omwenteling teweeggebracht in de wereld van e-commerce toen hij eBay in 1995 oprichtte met een enthousiaste community van Internet-gebruikers en bedrijven. Hij had een efficiënte handelsplaats voor ogen en ontpopte zich als pionier op het gebied van online veilingen voor particulieren. Hij zette een eenvoudig en begrijpelijk systeem op waarmee kopers en verkopers de echte waarde van objecten kunnen bepalen en zakelijke relaties met anderen kunnen opbouwen.
Toen Omidyar eBay als hobby opzette, was hij werkzaam bij General Magic, waar hij verantwoordelijk was voor de relaties met ontwikkelaars. Voordat hij bij General Magic in dienst trad, was hij medeoprichter van Ink Development Corp., het latere eShop dat door Microsoft is overgenomen. Hij begon zijn carrière als softwareontwikkelaar bij Claris, een dochteronderneming van Apple Computer, waar hij zich bezighield met consumententoepassingen.
Nu is Omidyar een fulltime filantroop die zich op allerlei manieren inzet om de effectiviteit van gemeenschappen te bevorderen. Onlangs heeft hij nauw samengewerkt met Tufts University om het UCCPS (University College of Citizenship and Public Service) op te richten. Dankzij dit initiatief worden alle studenten van Tufts ongeacht hun hoofdvak voorbereid op een actieve rol bij het opbouwen van sterkere gemeenschappen en samenlevingen.
Omidyar is oprichter en Chairman van zowel de Omidyar Foundation als eBay. Tevens is hij lid van de Board of Trustees van Tufts University en het Santa Fe Institute.
Omidyar is in 1988 afgestudeerd aan Tufts University als Bachelor of Science in de computerwetenschap.
Meg Whitman
President en Chief Executive Officer
Sinds maart 1998 staat Meg Whitman als President en CEO aan het hoofd van het bedrijf. Onder haar is eBay uitgegroeid tot een wereldwijde online handelsplaats en de grootste e-commercesite voor consumenten. Dankzij de kennis van Whitman in brand building en haar ervaring met consumententechnologie heeft eBay zich weten te ontwikkelen als toponderneming die de wijze waarop mensen wereldwijd met elkaar handelen, aan het veranderen is.
Voordat Whitman bij eBay in dienst trad, was ze General Manager bij de afdeling Preschool van Hasbro Inc. en verantwoordelijk voor het management en de marketing wereldwijd van twee van de bekendste merken kinderspeelgoed, Playskool en Mr. Potato Head. Whitman leidde de reorganisatie van haar afdeling en heeft deze weer winstgevend weten te maken. Van 1995 tot 1997 was Whitman President en CEO van Florists Transworld Delivery (FTD), het grootste bloemenbedrijf ter wereld. Onder leiding van Whitman maakte FTD de overgang door van een vereniging in het bezit van bloemisten tot een bedrijf in particulier bezit met winstoogmerk.
In de periode voorafgaand aan FTD was Whitman President van de afdeling Stride Rite van Stride Rite Corporation, waar zij verantwoordelijk was voor de introductie van Munchkin, een succesvol assortiment babyschoentjes, en de repositioning van het merk Stride Rite en de Stride Rite-winkels. Daarnaast is ze Executive Vice President van de afdeling Keds en Corporate Vice President van de afdeling Strategic Planning geweest. Van 1989 tot 1992 was ze bij The Walt Disney Company werkzaam als Senior Vice President Marketing van de afdeling Disney Consumer Products. Tevens was ze acht jaar Vice President bij Bain & Company's in San Francisco. Whitman begon haar carrière bij Procter & Gamble in Cincinnati, waar ze zich van 1979 tot 1981 bezighield met brand management.
Whitman is meermalen geroemd om haar prestaties. Fortune noemde haar een van de 25 machtigste personen in de zakenwereld in 2004. In Time werd zij genoemd als een van de 100 invloedrijkste personen in 2004. Worth zette haar in 2002 boven aan de lijst met beste CEO's. Ook heeft ze zich sinds 2000 ieder jaar een plaats weten te verwerven in de lijst van Business Week met de 25 machtigste bedrijfsmanagers.
Whitman maakt deel uit van de Board of Directors van Procter & Gamble en Gap Inc. Tevens is ze lid van de Board of Trustees van Princeton University. Whitman is in het bezit van een Bachelor of Economics van Princeton University en een Master of Business Administration van Harvard Business School.
Maynard Webb
Chief Operating Officer
Als Chief Operating Officer coördineert Maynard Webb de ondernemingsbrede implementatie van alle bedrijfsstrategieën en draagt hij bij aan de bedrijfsopbouw van eBay op lange termijn.
Webb trad in 1999 in dienst bij eBay als President van eBay Technologies. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle technische activiteiten van eBay, zoals productstrategie, technologiestrategie, engineering, architectuur, site-activiteiten en Customer Support. Onder leiding van Webb heeft eBay zich ontpopt als een van de meest geavanceerde websites ter wereld.
Webb heeft in zijn meer dan twintigjarige carrière een vooraanstaande reputatie opgebouwd in technologie- en bedrijfsmanagement. In de periode vóór eBay was hij Senior Vice President en Chief Information Officer bij Gateway, Inc., een computerbedrijf uit de Fortune 250. Hij heeft bijgedragen aan de snelle uitbreiding van Gateway en zijn Internet-activiteiten. Tevens is hij werkzaam geweest bij Quantum, Thomas Conrad, Figgie International en IBM.
Webb heeft een Bachelor of Arts van Florida Atlantic University, Boca Raton, Florida.
Rajiv Dutta
Chief Financial Officer
Als Chief Financial Officer houdt Rajiv Dutta toezicht op financiële planning, fusies en overnames, bedrijfsontwikkeling, relaties met investeerders en financiële ondersteuning van alle bedrijfsactiviteiten.
Dutta trad in 1998 in dienst bij eBay als Finance Director. In deze rol heeft hij de processen en infrastructuur opgezet voor financiële planning, verslaglegging en toekomstprognoses van eBay. Dutta bekleedde vervolgens de functie van Vice President van Finance and Investor Relations, waarbij hij verantwoordelijk was voor het financieel functioneren van de business units Technology, Customer Support, Product Marketing, International en U.S. In deze functie heeft Dutta de financiële discipline en processen die in de managementfilosofie van eBay zijn verankerd, verbeterd door het ontwikkelen van onze statistische meetsystemen.
Vóór eBay was Dutta werkzaam als Worldwide Sales Controller voor KLA-Tencor, waar hij toezicht hield op verkoop en financiën voor de wereldwijde activiteiten van de onderneming. Voordat hij in dienst trad bij KLA-Tencor, werkte hij 10 jaar bij Bio-Rad Laboratories, Inc. Daar bekleedde hij diverse functies, waaronder die van Group Controller van de Life Science Group, de grootste productiegroep binnen het bedrijf, en die van General Manager voor het opzetten en uitbreiden van de bedrijfsactiviteiten in India.
Dutta heeft een Bachelor of Arts cum laude in economie van St. Stephen's College, Delhi University in India en een Master of Business Administration van de Drucker School of Management, Claremont Graduate School, Californië.
Jeff Jordan
Senior Vice President voor Noord-Amerika
Als Senior Vice President en General Manager voor Noord-Amerika is Jeff Jordan verantwoordelijk voor de marketing, strategische planning en ontwikkeling van alle bedrijfsactiviteiten van eBay in Noord-Amerika. Hij houdt zich onder meer bezig met de strategie en marketing van eBay.com, eBay Canada en eBay Motors. Hij is sinds 1999 werkzaam bij eBay.
Voordat Jordan bij eBay in dienst trad, was hij directeur van Reel.com, de grootste video- en dvd-speciaalzaak op het Internet. Jordan beheerde alle bedrijfsactiviteiten van Reel.com en heeft het managementteam en de infrastructuur opgezet waarmee het bedrijf in het tweede jaar een recordomzet van USD 40 miljoen wist te bereiken. Voorafgaand aan Reel.com was hij Executive Vice President en Chief Financial Officer van Hollywood Entertainment, een naamloze vennootschap die de keten Hollywood Video en Reel.com beheert.
Jordan is tevens acht jaar werkzaam geweest bij The Walt Disney Company, waar hij verantwoordelijk was voor de strategische planning van de afdeling Consumer Products. Ook bekleedde hij de functie van Chief Financial Officer bij The Disney Store Worldwide.
Jordan is afgestudeerd aan Amherst College met een Bachelor of Arts in politicologie en psychologie. Daarnaast heeft hij een Master of Business Administration behaald aan de Stanford University Graduate School of Business.
William C. Cobb
Senior Vice President voor internationale zaken
Als Senior Vice President voor internationale zaken is Bill Cobb verantwoordelijk voor de strategische planning, ontwikkeling en werkzaamheden van het groeiend aantal internationale activiteiten en investeringen van eBay.
Cobb werd in 2001 bij eBay aangenomen als Senior Vice President voor wereldwijde marketing. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de activiteiten op het gebied van branding en marketing, waaronder reclame, speciale aanbiedingen, direct marketing, relaties met partners, bedrijfsontwikkeling en Internet-marketing.
Voordat Cobb bij eBay in dienst trad, bekleedde hij een aantal belangrijke functies bij PepsiCo. Hij begon zijn carrière bij PepsiCo als Vice President van New Business. In deze functie was hij verantwoordelijk voor nieuwe producten, samenwerkingsverbanden en overnames voor de frisdrankendivisie. Hij heeft zijn stempel op het bedrijf gedrukt met de lancering van All Sport Body Quencher, Aquafina Water en het partnerschap tussen Pepsi en Starbuck's Coffee voor kant-en-klare koffiedranken. Bij PepsiCo was Cobb tevens Senior Vice President en Chief Marketing Officer voor Pizza Hut, de grootste pizzaketen ter wereld en de op twee na grootste restaurantketen. Zijn meest recente functie was Senior Vice President en Chief Marketing Officer voor Tricon Restaurants International, een afsplitsing van PepsiCo, waar hij verantwoordelijk was voor de internationale marketingactiviteiten van KFC, Pizza Hut en Taco Bell.
Cobb is in het bezit van een Bachelor of Science van de Wharton School, University of Pennsylvania, en een Master of Business Administration van de Northwestern University Graduate School of Management.
Matt Bannick
Senior Vice President voor wereldwijde online betalingen
Als Senior Vice President voor wereldwijde online betalingen is Matt Bannick verantwoordelijk voor de ontwikkeling van elektronische betalingen op eBay en de activiteiten van PayPal, een uiterst succesvol online betalingssysteem dat in 2002 door eBay is overgenomen.
Sinds zijn komst bij eBay begin 1999 heeft Bannick diverse belangrijke functies bekleed: Senior Vice President voor internationale zaken, waarbij hij aan het roer stond van de internationale expansie en activiteiten van eBay; Vice President van Product and Community, waar hij verantwoordelijk was voor productmarketing, merchandising, speciale acties en community-ontwikkeling; en Vice President van Customer Support, waar hij met succes de processen en de infrastructuur heeft opgezet voor de hoogstaande Customer Support van eBay, 24 uur per dag en zeven dagen per week.
Voordat Bannick bij eBay in dienst trad, werkte hij vier jaar bij Navigation Technologies, marktleider op het gebied van databases met digitale plattegronden voor de sterk groeiende voertuignavigatiemarkt. Gedurende drie jaar was Matt directeur van de 400 werknemers tellende Noord-Amerikaanse divisie van het bedrijf. Voorafgaand aan Navigation Technologies werkte hij als consultant bij McKinsey and Company en als diplomaat voor de Verenigde Staten in Duitsland tijdens de hereniging.
Bannick heeft een diploma in economie en internationale studies van de University of Washington, met eervolle vermelding Phi Beta Kappa, en is in 1993 met onderscheiding afgestudeerd aan Harvard Business School.
Marty Abbott
Senior Vice President voor technologie
Als Senior Vice President voor technologie heeft Marty Abbott de leiding over de dagelijkse technische activiteiten van eBay. Hij is met name verantwoordelijk voor de dagelijkse beschikbaarheid en het goed functioneren van de eBay-website alsmede het beoordelen en implementeren van nieuwe technologieën op het gebied van infrastructuur. Zijn team houdt zich ook bezig met de ontwikkeling van de bedrijfsinformatietechnologie van eBay en het opzetten en beheren van strategische betrekkingen met vooraanstaande technologieleveranciers.
Voordat hij in 1999 bij eBay in dienst trad, werkte Abbott bijna twee jaar bij Gateway, Inc. Als Director van Global IT Infrastructure was hij verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van alle wereldwijde netwerken, telecommunicatie, servers en computers van Gateway. In deze functie had hij tevens de leiding over de gehele administratieve ondersteuning voor de systeemanalisten, databasebeheerders en medewerkers van de klantenservice wereldwijd.
Abbott begon zijn carrière in de technologie in 1994 bij Motorola, waar hij tot 1998 diverse managementfuncties bekleedde op het gebied van engineering en productie.
Voorafgaand aan Motorola studeerde Abbott aan de United States Military Academy in West Point, New York, waar hij een Bachelor of Science in de computerwetenschap behaalde. Na zijn afstuderen trad hij als officier in dienst bij het Amerikaanse leger. Tevens is hij in het bezit van een Master of Science in Computer Engineering van de University of Florida en heeft hij het programma voor leidinggevenden van Harvard Business School afgerond.
Lynn Reedy
Senior Vice President voor productontwikkeling en -architectuur
Als Senior Vice President voor productontwikkeling en -architectuur houdt Lynn Reedy toezicht op het gehele proces van productontwikkeling. Haar meer dan 700 medewerkers tellende afdeling is verantwoordelijk voor alle initiatieven met betrekking tot de werkzaamheden van eBay op het gebied van softwareontwikkeling, productspecificatie, ontwerp van gebruikersinterfaces, gebruikstests en release-management.
Reedy trad in 1999 in dienst bij eBay als Vice President voor productontwikkeling. In dat jaar zetten zij en haar team de processen en architectuur op touw waarmee de capaciteit van eBay werd verviervoudigd.
In de periode daarvoor was ze Senior Vice President en Chief Information Officer bij Miller Freeman, Inc., een vooraanstaand mediabedrijf en de grootste organisator van handelsbeurzen ter wereld. Bij Miller Freeman implementeerde ze strategische bedrijfssystemen en ontwikkelde ze de Internet-strategie van het bedrijf voor meer dan 200 websites. In de periode daarvoor was Reedy negen jaar werkzaam bij Amdahl Corporation en zeven jaar bij Accenture (het toenmalige Andersen Consulting) in verschillende managementfuncties.
Reedy is in het bezit van een Bachelor of Science in wiskunde en computerwetenschap van de University of Illinois en een Master of Business Administration van Santa Clara University.
Michael Jacobson
Senior Vice President en General Counsel
Als Senior Vice President en General Counsel heeft Mike Jacobson de leiding over de juridische afdeling, het risicomanagement en de beleidsgroep van eBay. Hij is verantwoordelijk voor de interactie met organen die site-inhoud reglementeren, en gerechtelijke instanties, houdt toezicht op contracten, zorgt ervoor dat eBay zicht aan de regels van de Securities Exchange Commission (de Amerikaanse beurscommissie) houdt en legt zich toe op andere juridische aangelegenheden.
In de periode vóór eBay was Jacobson partner bij Cooley Godward LLP, waar hij een gedegen reputatie genoot als deskundige op het gebied van effectenwetgeving. Hij was daar onder meer verantwoordelijk voor bedrijfs- en effectentransacties, inclusief fusies en overnames, openbare aanbiedingen en financiering met risicokapitaal.
Jacobson heeft een Bachelor of Arts magna cum laude in economie, die hij in 1975 behaalde aan Harvard College, waar hij tevens lid was van Phi Beta Kappa. In 1981 rondde hij zijn studie rechten af aan Stanford University, waar hij werd onderscheiden als Nathan Abbott Scholar en lid was van de Order of the Coif. Ook kreeg hij de Hilmer Oehlmann Jr.-prijs toegekend en de vermelding cum laude voor zijn eerste en tweede jaar.…...

Similar Documents

Premium Essay

Test

...Test Data   Elvis Presley ± ISSUnit 1 ± Match Risks/ThreatsDr. Grubb12-13-2011 Risks or Threats: 1. Violation of a security policy by a user.C. Place employee on probation, review acceptable use policy (AUP) and employeeManual, and discuss status during performance reviews.2. Disgruntled employee sabotage.I. Track and monitor abnormal employee behavior, erratic job performance, and use of ITinfrastructure during off-hours. Begin IT access control lockout procedures based onAUP monitoring and compliance.3. Download of non-business videos using the internet to an employee-owned computer.A. Enable content filtering and antivirus scanning at the entry and exit points of theinternet. Enable workstation auto-scans and auto-quarantine for unknown file types.4. Malware infection of a user¶s laptop.L. Use workstation antivirus and malicious code policies, standards, procedures, andguidelines. Enable an automated antivirus protection solution that scans and updatesindividual workstations with proper protection.5. Unauthorized physical access to the LAN. N. Make sure wiring closets, data centers, and computer rooms are secure.Provide no access without proper credentials.6. LAN server operating system vulnerabilities.F. Define vulnerability window policies, standards, procedures, and guidelines.Conduct LAN domain vulnerability assessments.7. Download of unknown file types from unknown sources by local users.B. Apply file transfer monitoring, scanning, and alarming for unknown......

Words: 372 - Pages: 2

Premium Essay

Test

... External Modem | Circuit Board | CD Drive | Hard Drive | Memory Board | Test device 1 | 7 | 3 | 12 | 6 | 18 | 17 | Test device 2 | 2 | 5 | 3 | 2 | 15 | 17 | Test device 3 | 5 | 1 | 3 | 2 | 9 | 2 | The first two test devices are available 120 hours per week. The third (device 3) requires more preventive maintenance and may be used only 100 hours each week. The market for all six computer components is vast, and Quitmeyer Electronics believes that it can sell as many units of each product as it can manufacture. The table that follows summarizes the revenues and material costs for each product: Device | Revenue Per Unit Sold ($) | Material Cost Per Unit ($) | Internal modem | 200 | 35 | External modem | 120 | 25 | Graphics circuit board | 180 | 40 | CD drive | 130 | 45 | Hard disk drive | 430 | 170 | Memory expansion board | 260 | 60 | In addition, variable labor costs are $15 per hour for test device 1, $12 per hour for test device 2. and $18 per hour for test device 3. Quitmeyer Electronics wants to maximize its profits. (a) Formulate this problem as an LP model. (b) Solve the problem by computer. What is the best product mix? (c) What is the value of an additional minute of time per week on test device 1? Test device 2? Test device 3? Should Quitmeyer Electronics add more test device time? If so, on which equipment? Let X1 = the number of internal modems......

Words: 4454 - Pages: 18

Free Essay

Test

...Test Automation Criteria Benefit * How often do you believe the test should be run? * How many minutes are required for one tester to execute the test manually? * Will human intervention still be required to execute the test after automation? * Does the execution of the test require the tester to input a large amount of data (e.g. populating many fields or populating the same fields many times) via the gui interface? * Does the test require an inordinate amount of user interface actions (e.g. mouse clicks, validations)? * Will automating the test increase the productivity of the team? * Will automating the test allow us to increase test coverage? * Will automating the test allow us to increase the accuracy (exactness) and precision ( reproducibility or repeatability) of the test? * Is the execution of this test prerequisite to the execution of multiple other tests? Cost * How many hours of data preparation (e.g. querying data, setup within the application, etc.) is required for this test? * Is the test documented in such a way that someone other than the author can execute it, and is it stored in Quality Center? * What is the average number of times the test needs to be updated (e.g to reflect development changes) within a six month span? * Are the manual test steps currently up to date? * Are the systems and environments in which the test is run stable and consistently available? * Are third party systems......

Words: 276 - Pages: 2

Premium Essay

Test

...This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is just a test This is......

Words: 5040 - Pages: 21

Premium Essay

Test

...is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test file This is a test......

Words: 385 - Pages: 2

Free Essay

Test

...Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User Category test User......

Words: 588 - Pages: 3

Premium Essay

Test

...James Bach on Risk-Based Testing by James Bach This is risk-based testing: 1. Make a prioritized list of risks. 2. Perform testing that explores each risk. 3. As risks evaporate and new ones emerge, adjust your test effort to stay focused on the current crop. Any questions? Well, now that you know what risk-based testing is, I can devote the rest of the article to explaining why you might want to do it, and how to do it well. Why Do Risk-Based Testing? As a tester, there are certain things you must do. Those things vary depending on the kind of project you’re on, your industry niche, and so on. But no matter what else you do, your job includes finding important problems in the product. Risk is a problem that might happen. The magnitude of a risk is a joint function of the likelihood and impact of the problem—the more likely the problem is to happen, and the more impact it will have if it happens, the higher the risk associated with that problem. Thus, testing is motivated by risk. If you accept this premise, you might well wonder how the term "risk-based testing" is not merely redundant. Isn’t all testing risk-based? To answer that, look at food. We all have to eat to live. But it would seem odd to say that we do "food-based living." Under normal circumstances, we don’t think of ourselves as living from meal to meal. Many of us don’t keep records of the food we eat, or carefully associate our food with our daily activities. However, when we......

Words: 3876 - Pages: 16

Free Essay

Test

...  Test     Reportable  subjects  tested:   • • • • • • • • • • Fractions   Decimals   Percentage   Exponents   Equations   Algebraic  Equations   Word  Problems   Analytic  Geometry   Mensuration   Trigonometry     1. Multiply 0.06 by 0.021 A) 0.0126 B) 0.0000126 C) 0.00126 D) 0.126 E) None of these 2. Divide 4.2 by 0.07 A) 1.33 B) 60 C) 6 D) 600 E) None of these 3. 9 – 3 (2+6)÷6 -2 × 5 A)-2 B) 35 C) 5 D) -5 E) None of these SETAS-­‐SOT  2012     3   4. The decimal equivalent of A) 4.44 B) 2.25 C) 0.225 D) 0.0225 is: E) None of these 5. Express0.275 as a common fraction in lowest terms: A) B) C) D) E) None of these 6. Express A).4% B) 20% as a percent: C) 4% D) 2% E) None of these 7. 60% of $10.60 A) $1.63 B) $6.36 C) $63.60 D) $16.31 E) None of these 8. 24 is what percent of 40? A) 60% B) 3.75% C) 6% D) 37.5% E) None of these 9. 0.85 is 25% of what sum? A) 3.4 B) 34 C) 21.25 D) 2.125 E) None of these 10. 36 is what percent of 30? C) 120% D) 72% E) None of these A) 83.3% B) 90% SETAS-­‐SOT  2012     4   11. A) 90 6 is 15% of what number? B) 0.9 C) 2.5 D) 40 E) None of these 12. The population of Snowtown was 4500 in 1990. In 1994, it had decreased to 3600. Find the percent decrease in population during those four years. A) 80% B) 90% C) 16.2% D) 20% E) None of these 13. You receive a grade of 75% on a test......

Words: 2346 - Pages: 10

Free Essay

Test

...reverse chronological order. You can add tags to your pips, and you can post them with any name you like. In addition, you can delete your pips. AngularJS 101: A Beginner’s Tutorial Karmen Blake This tutorial on AngularJS will guide you through the fundamentals of the framework. You will explore the exciting benefits of using a client-side JavaScript framework to create dynamic and modern web applications. JEDI SENATUS: an italian open source project aims towards the systematic software reuse in organizations Ciro D’Urso, Alberto Persello, David Visicchio JEDI is a J2EE application that provides a centralized service aiming at significantly simplifying the generation of data driven documents in an enterprise environment. JUnit Test Should Include Assert Damian Czernous A static code analysis is an important part of the software development life cycle, but like every tool, it must be adjusted adequately to the reality of the project. 4 AngularJS Starter Kit Wrap collections Damian Czernous 53 58 60 The essence of Object Oriented Programming (OOP) can be captured by three words: polymorphism, inheritance and encapsulation (PIE). In the end, these terms represent specific object design concepts It takes time to gain proficiency in using PIE during software development process e.g. wrapping data collections can be seen as an example of encapsulation. It’s really awesome how wrapped collections look and how they release engineers from thinking......

Words: 22760 - Pages: 92

Free Essay

Test

...Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    vvvTest   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?     Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?    vvvTest   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   Test   Paper  Test.  How  does  this  work?         Test   Paper  Test.  How  does  this  work?Test   Paper  Test.  How  does  this  work?   ...

Words: 351 - Pages: 2

Premium Essay

Test

...This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file. This is a test file....

Words: 336 - Pages: 2

Free Essay

Test

... Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden. Ik test dit met 250 woorden....

Words: 290 - Pages: 2

Premium Essay

Test

... 890,000 infants are born each year. Since the 1960s, each individual born in a hospital is screened soon after birth for medical conditions such as phenylketonuria and sickle cell anemia via obtaining a few drops of blood from the baby’s heel as part of standard hospital procedure, irrespective of parental consent. These tests commonly analyze hormone and protein content from the samples. Each state oversees their own screening program and currently there is little uniformity among the conditions studied. The costs of these tests vary from $15 to $60 and are often covered through state fees and by health insurance plans. The addition of mandatory postnatal genome sequencing would add a tremendous burden to the healthcare system. Whole genome sequencing tests can currently cost around $1000, creating a deficit of around 4 billion dollars a year. Parents would be required to meet with a genetic counselor to interpret the data and the functionality of many genes has yet to be discovered. There is room for tremendous ambiguity without prior research and a shortage of qualified individuals to interpret all the data. False positive test results for genetic tests occur, on average, more than 50 times per every true positive finding according to a study conducted by Kwon et al from JAMA Pediatrics. This could potentially lead to an increase of vulnerable child syndrome, a condition that affects the family of an infant or child who has suffered what the parents believe is a “close......

Words: 551 - Pages: 3

Premium Essay

Test

...Testing Life Cycle (STLC). The different stages in Software Test Life Cycle - Each of these stages have a definite Entry and Exit criteria  , Activities & Deliverables associat In an Ideal world you will not enter the next stage until the exit criteria for the previous stage practically this is not always possible. So for this tutorial , we will focus of activities and delive different stages in STLC. Lets look into them in detail. http://www.guru99.com/software­testing­life­cycle.html 1/12 6/28/2015 Software Testing Life Cycle STLC Requirement Analysis During this phase, test team studies the requirements from a testing point of view to identify requirements. The QA team may interact with various stakeholders (Client, Business Analyst, System Architects etc) to understand the requirements in detail. Requirements could be eith (defining what the software must do) or Non Functional (defining system performance /secur .Automation feasibility for the given testing project is also done in this stage. Activities Identify types of tests to be performed.  Gather details about testing priorities and focus. Prepare Requirement Traceability Matrix (RTM). Identify test environment details where testing is supposed to be carried out.  Automation feasibility analysis (if required). Deliverables RTM Automation feasibility report. (if applicable) Test Planning This phase is also called Test Strategy phase. Typically , in this stage, a......

Words: 1712 - Pages: 7

Free Essay

Test

...Quantitative research methods in educational planning Series editor: Kenneth N.Ross Module John Izard 6 Overview of test construction UNESCO International Institute for Educational Planning Quantitative research methods in educational planning These modules were prepared by IIEP staff and consultants to be used in training workshops presented for the National Research Coordinators who are responsible for the educational policy research programme conducted by the Southern and Eastern Africa Consortium for Monitoring Educational Quality (SACMEQ). The publication is available from the following two Internet Websites: http://www.sacmeq.org and http://www.unesco.org/iiep. International Institute for Educational Planning/UNESCO 7-9 rue Eugène-Delacroix, 75116 Paris, France Tel: (33 1) 45 03 77 00 Fax: (33 1 ) 40 72 83 66 e-mail: information@iiep.unesco.org IIEP web site: http://www.unesco.org/iiep September 2005 © UNESCO The designations employed and the presentation of material throughout the publication do not imply the expression of any opinion whatsoever on the part of UNESCO concerning the legal status of any country, territory, city or area or of its authorities, or concerning its frontiers or boundaries. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any form or by any means: electronic, magnetic tape, mechanical, photocopying, recording or otherwise, without......

Words: 13966 - Pages: 56